tit10a.jpgtit11.jpgtit13.jpgtit1a.jpgtit22a.jpgtit2a.jpgtit3.jpgtit4.jpgtit5.jpgtit6.jpgtit7.jpgtit8.jpgtit9.jpgtt91.jpg

Liberec

(říjen 2010)

 

Panička mě přihlásila na další výstavu, která se konala během prvního říjnového víkendu v Liberci, v Mezinárodním Centru – Coloseum. Protože u nás zateplují dům, tak jsem si jel odpočinout na výstavu. U nás doma to není vůbec jednoduché, nedovedete si představit ten strašný hluk, který nás s Betty všude pronásleduje. Jsme z toho úplně nešťastní nevíme, kam bychom se ukryli, abychom měli konečně klid...o)))
Na výstavu jsme dorazili velmi brzo a tak jsme nemuseli čekat na veterinární přejímce. Chvilinku jsem musel počkat, než mi panička připraví klícku, abych se mohl konečně pořádně nabaštit a pěkně prospat. Na posouzení jsem byl u paní posuzovatelky z Polska. Řekla mi, že jsem krásný kocourek odpovídající standardu britské kočky, který se hned tak nevidí. Líbila se jí kresba mého kožíšku i nádherné zelené oči nakonec mi nalepila srdíčka i do posudku. Pozvala mě do užšího výběru kategorie III., kde mi udělila nominaci pro finále BEST IN SHOW.
Ve finále BIS jsem soutěžil s kocourky britským modrým mramorovaným a britským krémovým. Došlo ke kuriózní situaci, všichni posuzovatelé dali hlas kocourkovi (to se opravdu nestává často), kterého si nominovali do BIS a tak jsme všichni získali po jednom hlase. Následovalo losování, měl jsem velké štěstí, protože moje paní posuzovatelka si vytáhla označený papírek a tím se ze mě stal Best kastrát kategorie III.
Dostal jsem opět diplom a kokardu a protože na této výstavě se neudělují poháry, obdržel jsem keramický dáreček, který byl speciálně vyroben pro tuto příležitost. Součástí výhry byly i dobrůtky, které jsem tradičně věnoval kočičákům z útulku, aby se měli taky dobře.

 

www.non-prescription-pharmacy.com