tit10a.jpgtit11.jpgtit13.jpgtit1a.jpgtit22a.jpgtit2a.jpgtit3.jpgtit4.jpgtit5.jpgtit6.jpgtit7.jpgtit8.jpgtit9.jpgtt91.jpg

Příbram

(červen 2010)

 

Pro další pohár do své sbírky jsem si zajel v sobotu 5.6.2010 do Příbrami, kde se konala v kulturním domě mezinárodní výstava koček pod názvem – Memoriál Stanislava Petrenky. Na této výstavě se v sobotu sešlo celkem 241 kočicích uchazečů o nejrůznější tituly v kategorii I.-IV., tradičně bylo největší zastoupení v kategorii III. Na této výstavě se sešel velký počet zahraničních posuzovatelů - byly zastoupeny země - Česká republika, Finsko, Holandsko, Slovensko a Švýcarsko. V poslední době cestuji na výstavy autíčkem s kocourkem a kočičkou plemene SPHYNX. Kočička měla na sobě hezké červené šatičky a kocourek nádhernou černou mikinu s červeným jablíčkem na zádech, moc jim to slušelo. Jsem zvědavý, kdy mě konečně panička taky koupí nějaký hezký obleček, abych mohl být za fešáka jako oni dva, jenže to se asi načekám, že ….O)))
Po projití veterinární přejímkou jsem se tradičně zabydlel ve své klícce a ještě než jsem se stačil nabaštit, panička mi zmizela, a mě nezbylo než zůstat ve své klícce sám, jak jinak že...O)). Na posouzení jsem byl u paní posuzovatelky z Finska. Paní posuzovatelka obdivovala mé krásné zelené oči a zbarvení mého kožíšku, protože jsem se jí moc líbil, udělila mi rovnou nominaci do BEST IN SHOW. Během přestávky, ještě než začala BIS jsem šel s paničkou na prohlídku kulturního domu a při té příležitosti nám panička nakoupila spousty dobrůtek. Ve finále BIS jsem soutěžil proti kocourkovi plemene SPHYNX ze skupiny 1 a zvítězil jsem 4:0. Protože se tentokráte volilo BEST OPOSSITE SEX soutěžil jsem s vítězkou v kategorii koček - vyhrála britská černě želvovinová bikolor kočka, kterou jsem porazil také. Tím se ze mě stal BEST KASTRÁT KATEGORIE III. Dostal jsem hezký pohár, kokardu a diplom a samozřejmě dobrůtky pro moji kámošku (já sušenky nemám rád).

 

www.non-prescription-pharmacy.com