tit10a.jpgtit11.jpgtit13.jpgtit1a.jpgtit22a.jpgtit2a.jpgtit3.jpgtit4.jpgtit5.jpgtit6.jpgtit7.jpgtit8.jpgtit9.jpgtt91.jpg

Diplomat Praha

(únor 2013)

 

Panička si udělala pár dní před výstavou volno. Po ránu vždy popíjela své oblíbené kafíčko, četla si knížku a požírala různé dobrůtky. Sledoval jsem ji ze svého nového pelíšku, až jsem dostal nápad, že půjdu a ochutnám její dobrůtky taky. Nepozorovaně jsem se k ní přiblížil a sebral jsem jí několik pamlsků. Panička byla zabraná do čtení knížky, takže vůbec nepostřehla, že jsem ukořistil její dobrůtky. Musím konstatovat, že byly moc dobré. Raději jsem se vrátil do svého nového pelíšku a dál jsem ji po očku pozoroval. V poslední době jsem se zabydlel u paničky v postýlce. Faktem je, že se můj nový pelíšek zalíbil i mojí kámošce Betty, a tak mi často dělá společnost...o))

Po delší době jsme opět vyrazili na mezinárodní výstavu koček, která se konala během víkendu 16.2. - 17.2.2013 v hotelu Diplomat pod názvem STAR SHOW v Praze. Na veterinární přejímce jsme tentokráte čekali půl hodiny ve frontě. Poté jsme se vydali hledat mojí klícku, paničce trvalo poměrně dlouho než mi ji vyčistila a vyzdobila.
Na posouzení jsem byl u pana posuzovatele ze Švýcarska, řekl mi: „že jsem krásný a milý kocourek“ a poslal mě rovnou do finále BIS. Během přestávky jsem šel s paničkou na tradiční procházku, abych si prohlédl prostory hotelu Diplomat.

Ve finále BIS jsem se utkal s kocourkem burmilem červeným stříbřitým (BML ds 11) a britským červeným tečkovaným kocourkem (BRI d 24). Byl jsem dokonale prezentován stewardem Járou, a tak jsem oba kocourky porazil 4:2. Z této soutěže jsem si odvezl hezký pohár, diplom a místo kokardy jsem dostal medaili.

 

www.non-prescription-pharmacy.com