tit10a.jpgtit11.jpgtit13.jpgtit1a.jpgtit22a.jpgtit2a.jpgtit3.jpgtit4.jpgtit5.jpgtit6.jpgtit7.jpgtit8.jpgtit9.jpgtt91.jpg

Pardubice

(listopad 2011)

 

Po návratu ze světovky nás čekalo doma velké překvapení. Těšili jsme se, že uvidíme naší kámošku Betty, které jsme přivezli spousty dárečků, abychom jí alespoň trošku vynahradili to, že nemohla být s námi. Místo přivítání s námi vůbec nekomunikovala, byla zalezlá bůh ví kde. Zřejmě očekávala, že bude zle, až panička uvidí, že z její vázy v předsíni, zbyly jen střepy. Pravda ona jí sice nepochválila, ale na druhou stranu ocenila, že Betty usoudila, že je čas na změnu...o)))

Pár dní před výstavou jsem oslavil své šesté narozeninky, panička mi uvázala hezkou mašličku, abych byl za fešáka...o)) Dostal jsem od ní hodně dárečků, jedním z nich byly i má oblíbená peříčka, jako překvapení pro nás připravila speciální dort. Škoda jen, že takové dobrůtky pro nás nepřipravuje častěji...  

Po dvouleté přestávce jsme navštívili mezinárodní výstavu koček, která se konala během víkendu 19. - 20.listopadu v Pardubicích v Sokolovně Na Olšinkách. Původně jsem do Pardubic neměl jet, jenže v Poznani paní posuzovatelka požádala paničku, jestli by jí nedělala stewardku v Pardubicích, a tak jsem tradičně dělal doprovod. Zaregistrovali jste taky tu změnu nejdříve mi dělala doprovod panička a teď je to naopak, ještě že nesoutěží o tituly jako já to by dopadlo...o))) Cestovali jsme vláčkem, panička mě chtěla vypustit ven z přepravky, ale raději jsem v ní zůstal. Po projití veterinární přejímky mi panička vyzdobila klícku, očekával jsem, že mi sebou vezme krásnou kokardu ze světovky, no ale marně......o))
Na posouzení jsem byl u paní posuzovatelky z Polska, která mě již několikrát posuzovala. Řekla mi,: „že jsem moc hezký kocourek, že se jí líbí můj barevný kontrast a kresba mého kožíšku a na závěr mi sdělila, že mě ještě pozve do užšího výběru pro nominaci“ Ve výběru o nominaci jsem se utkal s kocourkem plemene sphynx, kterého jsem porazil a mohl jsem tak postoupit do finále BIS.
Ve finále jsem se utkal s bengálským kocourkem, kterého jsem porazil 3:1 a stal jsem se tak vítězem BEST IN SHOW. Na této výstavě jsem získal diplom, 2 krásné kokardy, pohár a samozřejmě dobrůtky pro nás dva.

 

www.non-prescription-pharmacy.com