tit10a.jpgtit11.jpgtit13.jpgtit1a.jpgtit22a.jpgtit2a.jpgtit3.jpgtit4.jpgtit5.jpgtit6.jpgtit7.jpgtit8.jpgtit9.jpgtt91.jpg

Kongresové centrum 1.OK Praha

(březen 2012) - * Kočka roku 2011

 

V poslední době jsme s kámoškou zjistili, že naše panička tráví hodně času v kuchyni. Určitě Vás napadne, že nám připravuje dobrůtky, nebo že třeba uklízí. Bohužel není to tak. Nedávno jsem jí pomáhal s úklidem kuchyňské linky, tak nevidím důvod, proč by to dělala znovu. Pravdou je, že panička připravuje dobrůtky a různé jiné sladkosti. Jenže otázka zní: Pro koho? Pro nás to asi nebude, že? Páníček to nesmí, a tak si na tom pochutnává naše panička, a pak kdo má „mlsnou hubu“, my s kámoškou to rozhodně nejsme...o)

Začátkem března pořádala 1.OK další mezinárodní výstavu koček, která se konala v pražském Kongresovém centru, kde se již tradičně vyhlašovala soutěž KOČKA roku 2011. Po projití veterinární přejímkou jsem se zabydlel ve své klícce, kterou mi panička pěkně vyzdobila. Na posouzení jsem byl u paní posuzovatelky, která k nám přijela z Finska. Řekla mi:, „že jsem opravdu nádherný kocourek s pěkným barevným kontrastem, že mám krásné zelené oči a na svůj věk mám i skvělou kondici“, aby taky ne, když mi panička loví chobotničky....o)) A poslala mě rovnou do finále BIS. 

Před finále BEST IN SHOW bylo vyhlášení výsledků soutěžeKočka roku 2011, které probíhalo již podle nových pravidel - platí již neomezený počet výstav. Při vyhlášení výsledků jsem šel s paničkou na pódium. V této soutěži jsem skončil na 2.místě s celkovým počtem 612 bodů (absolvoval jsem 20 výstav - prohrál jsem o pouhých 8 bodů). Za zmínku stojí i to, že ze všech kočiček kategorie I.-IV., které se této soutěže zúčastnily, jsem měl 4. největší bodový zisk. To je samozřejmě obrovský úspěch. Jen pro srovnání - vítězná kočička v kategorii II. absolvovala 45 výstav a získala 803 bodů. Za umístění v této soutěži jsem obdržel diplom a od paničky jsem dostal krásný pohár za druhé místo a kokardu, protože mi řekla, že si ho opravdu zasloužím.

Poté následovala BEST IN SHOW, která podle nových pravidel byla o něco zajímavější. A sice jako první se představily kočky domácí a vrhy, poté následovala kategorie I. a II., Samostatná BIS Main coon (podle nových pravidel může být, pokud je víc jak 50 koček tohoto plemene), kategorie III. a IV.
Z finále BIS jsem si odnesl další pohár, kokardu, diplom a spousty dárečků, které jsem věnoval kočičím kamarádům v útulku.

 

www.non-prescription-pharmacy.com