tit10a.jpgtit11.jpgtit13.jpgtit1a.jpgtit22a.jpgtit2a.jpgtit3.jpgtit4.jpgtit5.jpgtit6.jpgtit7.jpgtit8.jpgtit9.jpgtt91.jpg

Freya Cat Spring Show

(březen 2011)

 

Na další mezinárodní výstavu, jsme po delší době opět uspořádali kočičí výpravu ve složení dva kočičáci plemene sphynx a já. Výstava se konala v Ústí nad Labem pod názvem Freya Cat Show Spring 2011 během víkendu 26-27.3. Do budovy základní školy jsme dorazili poměrně brzy. Po projití veterinární přejímkou jsme vyhledali mojí klícku. Panička mi ji nejprve pořádně vyčistila a po té vyzdobila. Okamžitě jsem se v ní zabydlel, dostal jsem papáníčko, které už od pohledu vypadalo velmi nevábně. Musím konstatovat, že se páníček s výběrem mé dobrůtky moc nevyznamenal. Panička mi odešla koupit moje oblíbené krevetky s kuřecím masíčkem a pak tradičně zmizela. V sobotu jsem byl na posouzení u paní posuzovatelky z Polska. Moc se jí líbil kontrast mého kožíšku, kvalita srsti a mé zelené oči. Po chvíli mě zavolala do rozstřelu o nominaci do BIS. Soutěžil jsem s kocourkem burmillem, kterého jsem porazil. Ve finále BIS jsem takové štěstí už neměl a prohrál jsem s kocourkem snowshoe 2:1.

Vzhledem k tomu, že panička byla v Ústí jako šéfstewardka, vzala mě na výstavu i v neděli. Tentokráte jsme vyměnili naši kočičí výpravu a vyrazili jsme ve složení kocourek sphynx a devon rex a já. Na posouzení jsem byl u pana posuzovatele z Česka. Moc jsem se mu líbil, řekl mi,: „že mám krásnou kvalitu srsti, výbornou kondici, krásné oči a že jsem nádherný kocourek.“ V rozstřelu o postup do finále BIS jsem soutěžil s kocourkem snowshoe, který den před tím vyhrál BIS. Pan posuzovatel řekl: „že vítězný kocourek na mě nemá,“ že jsem opravdu krásný, že mám nádherný barevný kontrast, skvělou kondici, fantastické oči a proto jsem pro něho pro dnešní den favorit číslo jedna. Ve finále BIS jsem se utkal s kocourkem snowshoe a oba jsme dostali shodný počet hlasů 2:2 a tak se muselo losovat. Bohužel jsem neměl štěstí a prohrál jsem losem. Během víkendu jsem získal dva diplomy a dvě velmi hezké kokardy.

 

www.non-prescription-pharmacy.com